*Lucienne’s Songbook*

Try-Out!

*Lucienne’s Songbook* bestaat uit eigen songs (in de Jazz ‘originals’ genoemd) en composities van Herman de Boer, teksten op bestaande jazzstandards, maar ook uit favoriete standards die mij hebben geïnspireerd om te gaan componeren of mijn skills te verbeteren als songwriter en zanger. Ik werd gevraagd om op deze plekken te komen zingen en vond het een goede gelegenheid om met dichters, zangers en muzikanten onder elkaar en een belangstellend publiek erbij mijn werk te gaan uit proberen.

Iedereen is welkom!

Vrijdag 17 Mei
Het vocalistenpodium

Locatie: Het Gasthuis, Arie Biemondstraat 103, Amsterdam
Aanvang publiek: 20.30u
Entree: € 8 (geen pin)

Ik zing hier 2 eigen stukken, begeleid door pianist Herman de Boer. Te weten: ‘Peace/ Love Knows it all’ (tekst Lucienne Kohler en muziek van H.Silver). ‘Song for Birds’ & Trees’ (H. de Boer).

De rest van de avond wordt ingevuld door andere, vaak klassiek geschoolde, zangers met een repertoire van klassieke muziek, Jazz of Franse Chansons, begeleid door pianist Rob Stoop, https://www.robstoop.nl

Vrijdag 21 juni
Het Claverhuis
en
Vrijdag 19 juli
Het Claverhuis

Locatie: Elandsgracht 70, Amsterdam
Aanvang 20:00
Toegang gratis

Ook hier zing ik 2 stukken, ‘Azelea’s Come in Blue’ (Tekst en muziek Lucienne Kohler) en ‘Polka Dots & Moonbeams’ (van Heusen/ Burke) begeleid door pianist Herman de Boer. De rest wordt ingevuld door dichters en andere musici.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: